У Львові на території будівництва незаконно зрізали 186 дерев

virizuvannya-dereva1-300x200

Працівники держекоінспекції виявили на території будівництва готельно–рекреаційного комплексу 186 пнів зрізаних дерев різних порід.

Працівники Держекоінспекції виявили на території будівництва готельно–рекреаційного комплексу 186 пнів зрізаних дерев різних порід.

В ході проведення рейдової перевірки встановлено, що дана території огороджена металевим парканом висотою близько 2,5 метри. Згідно паспорту об’єкта проводиться будівництво готельно–рекреаційного комплексу, замовник будівництва – ТзОВ «Архібуд». На території будівельного майданчика було вирито котлован та зроблений грунтовий насип, інформують у прес-службі Держекоінспекції.

Під час перевірки виявлено 159 пнів зрізаних дерев різних порід та 27 пнів зрізаних дерев різних порід з подальшим викорчовуванням. Розмір заподіяної державі шкоди становить 66 083,5 грн за зрізані дерева та 9 957 грн за зрізані дерева з подальшим викорчовуванням.

З метою вжиття заходів прокурорського реагування матеріали перевірки скеровано у Військову прокуратуру Західного регіону України.

Нагадаємо, сьогодні під стіни Львівської міської ради прийшли активісти, які виступають проти забудови парку «Знесіння». Наразі, на вул. Довбуша, 15, забудовник уже почав проводити земляні роботи. Водночас, 20 лютого у Львові суд заборонив проводити будівельні роботи на Довбуша, 15. Після цього державні виконавці Галицького ДВС м.Львова в екстремальних умовах ознайомили директора «Архібуду» з рішенням суду про заборону будівництва у парку «Знесіння».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: