У Львові почали реалізацію проекту толерантного ставлення до вагітних жінок

Соціальний проект «Поступись місцем тому, хто носить в собі життя» стартував у Львові.

Відповідні наліпки вже розміщені у львівському електротранспорті, на черзі - автобуси, заклади охорони здоров’я, держустанови, аптеки, супермаркети.

Зі слів ініціатора проекту, депутата Уляни Пак, до неї неодноразово звертались вагітні жінки із скаргами на незручності, з якими вони стикаються через відсутність толерантного ставлення до них від оточуючих.

«Саме тому виникла ідея створення позитивної соціальної реклами, яка б зверталась до сумління людей і закликала до гідного ставлення до вагітних жінок у громадському транспорті, соціальних установах,  закладах охорони здоров’я. Приємно, що розуміючи важливість порушеного питання, відділ промоції міста взяв активну участь у розробці макету відповідної соціальної реклами та організації його розміщення».

Крім цього, як повідомила Уляна Пак, завдяки підтримці партнера ТМ «DIANORA» (одяг для вагітних) вдалось коштом компанії виготовити та розмістити відповідні наліпки та афіші у всіх погоджених місцях. Проект радо підтримали  ЛКП "Львівелектротранс",  АТП-1, приватні перевізники, заклади охорони здоров'я, управління соціального захисту ЛМР.

Додамо, сьогодні проект стартував у трамваях та тролейбусах, за кілька днів оголошення з’являться у маршрутних таксі, а з наступного тижня – у соціальних установах та закладах охорони здоров’я.

джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: