У Львові пройде благодійний концерт у рамках марафону #КучинськийОдужуй

У четвер, 16 березня, о 18:00 у Національному театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться благодійний концерт у рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ.

Того ж вечора на заньківчанській сцені вручать нагороди переможцям конкурсу «Благодійна Львівщина 2016».

Поціновувачі українського театру добре знають Володимира Кучинського – режисера, багатолітнього керівникаЛьвівського театру ім. Леся Курбаса. Саме йому завдячуємо створенням та процвітанням цього улюбленого львів’янами яскравого творчого, такого потрібного українській культурі мистецького осередку. Він є душею цього театру, вихователем його нового покоління. Під час концерту 16 березня у Театрі ім. М. Заньковецької триватиме збір коштів на лікування Володимира Кучинського, який бореться із важкою недугою.

Читайте також: Якщо говоритимеш зараз про свободу, то бери автомат і йди на передову, бо це там знають, що таке свобода, – режисер Кучинський (інтерв’ю)

У благодійному концерті в рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУ Й візьмуть участь Брія Блессінг, Оксана Муха, Марія Копитчак, Олег Лихач та друзі - Михайло Кушлик, Іван Данило Лихач, Ігор Радванський, а також - октет "Орфей", гурт "LeonVoci", кавер-гурт "THE ROHIES", оркестр Театру ім. Марії Заньковецької під керівництвом Богдана Мочурада. Ведучі - Мирослава Солук та Юрій Хвостенко.

Організатори концерту запрошують у компанії зірок львівської сцени, в затишній заньківчанській атмосфері – підтримати українське театральне мистецтво та гарно провести березневий вечір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: