У Рівному правоохоронці виявили 7,5 кілограма бурштину в іномарці українця

У Рівному на вулиці Степана Бандери близько 21.00 вчора, 13 березня, правоохоронці виявили понад 7 кілограмів бурштину в автомобілі українця, який на даний час проживає у Барселоні (Іспанія).

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, увагу працівників поліції роти особливого призначення автомобіль BMW із іноземною реєстрацією привернув тим, що його водій порушував правила дорожнього руху.
Зупинивши транспортний засіб, поліцейські помітили, що водій поводиться підозріло та нервує.

Під час перевірки документів правоохоронці з’ясували, що 42-річний водій, уродженець міста Костопіль Рівненської області, наразі проживає у місті Барселона.
Під час огляду автомобіля поліцейські у багажному відділенні виявили поліетиленовий пакет із камінням бурштину-сирцю вагою 7,52 кг.
Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, вилучила «сонячне каміння».
За фактом зберігання майна, здобутого злочинним шляхом, поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: