Всі затримані учасники блокади ОРДЛО вже на волі

42348D2A-7459-42D1-B15B-120A9EE2B5E1_w1023_s_s

За інформацією СБУ всіх затриманих учасників блокади торгівлі з ОРДЛО уже звільнили.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила віце-спікер парламенту Оксана Сироїд.

«Нам вдалося розшукати шістьох із 46. У їхніх телефонах знищена вся інформація. Це ускладнює пошук. Попередньо хлопців тримали під вартою у відділках поліції Костянтинівки, Дружківки, Селідового, Покровська, Торецька, Бахмута», – написала у Фесбуку Сироїд.

Вона зазначила, що поліція, яка розігнала редут у Кривому Торці, досі не надала інформації ані про причини затримання, ані про людей, які були затримані.

Оксана Сироїд повідомила, що з Романом Семенухою та Іриною Подоляк зустрілися головою СБУ.

«Прийшли за докладною інформацією про причини затримання і долю хлопців. Також вимагали надати інформацію про місце перебування кожного і гарантувати хлопцям зв'язок з рідними.

За інформацією СБУ хлопці утримуються у дев'яти райвідділках поліції Донецької області. Пообіцяли найближчими годинами надати інформацію про прізвища і місця тримання під вартою. Буду її оприлюднювати відразу.

Нас запевнили, що затримання відбулося в межах відкритого кримінального провадження, але виключно з метою надання пояснень і усі затримані будуть звільнення до ранку.

Поспілкуватися з очільниками МВС в такий час не вдалося.  у Кривому Торці учасників блокади ОРДЛО відпустили», – додала Сироїд.

Нагадаємо, учора редут на залізничній станції «Кривий Торець» в смт Щербинівка Торецької міськради Донецької області захопили співробітники Служби безпеки України та Корпусу оперативної раптової дії (КОРД) Національної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: