Картини відомих львівських художників представлять на благочинному балу

bal-890x395

21 березня у Львові відбудеться благочинний бал. Такий захід, присвячений Всесвітньому дню людини з синдромом Дауна, організатори планують зробити щорічним.

Про це сьогодні розповіли організатори заходу на прес-конференції для журналістів, пише ІА Дивись.info

«Питання благочинності завжди залишається відкритим. І коли стукають у двері, потрібно їх відкривати. Метою балу є підтримка неповносправних дітей та діток із синдромом Дауна», – зазначають організатори.

Благочинний бал організовує ГО «Арт-центр «Антре» – організатор Всеукраїнських та Міжнародних творчих фестивалів-конкурсів «Самоцвіти». Мета Благочинного балу – привернути увагу до неповносправних дітей, до їх проблем і вирішення медичних потреб. Окрім того – збір коштів на матеріально-технічні потреби навчально-реабілітаційного центру «Гармонія», де навчаються, проживають та лікуються 98 дітей з різним порушення опорно-рухового апарату (діти із синдромом Дауна, аутичні діти, діти хворі на ДЦП, неповносправні діти-сироти).

Кошти збиратимуться на придбання апарату для мікрополяризації головного та спинного мозку; обладнання для плесотерапії – проведення детоксикації організму; для вихрових ран для рук і ніг.

«Таких закладів, як навчально-реабілітаційний центр «Гармонія», є лише 12 в Україні. Ми обслуговуємо ввесь західний регіон, хоча у нас перебувають діти і з Луганська, Дніпропетровська, Вінниці, Чернівців. Заклад спеціалізується на дітях з хронічним ураженням центральної нервової системи, з вродженими вадами. Спочатку центр створювався як науково-дослідний. З 2008 року ми почали працювати з дітьми від двох тижнів. У нас є діти з аутичними розладами. в Україні немає відпрацьованої системи, як працювати із цими дітьми. За період з 2008 по 2010 рік кількість дітей, що потребують індивідуального розвитку, зросла до 44 %. Сама реабілітація потребує величезних затрат, цю матеріальну стабільність необхідно ввесь час підтримувати. Тому ми зробили ставку на придбання обладнання так званого біологічного управління», – розповів Олег Гера, дитячий невролог навчально-реабілітаційного центру «Гармонія».

Під час балу передбачене представлення фрагменту спектаклю театру тіней, покази моделей від дитячої модельної агенції та Творчої студії, показові виступи і майстер-клас аргентинського танго, презентація новинок зі світу автомобілів Club Testa Ukraine; виставка робіт фотохудожників та аукціон картин відомих львівських художників, митців. Окрім того, передбачений безкоштовний розіграш для гостей подарункових сертифікатів, клієнтських карт.

Благочинний бал відбудеться під керівництвом народного артиста України, соліста Львівської національної опери Олега Лихача.

Обов'язковий дрес-код – Black Tie Optional або Create Black Tie. Рекомендована ціна благочинного внеску – 350 гривень (з 1 особи) та 600 (із супроводжуючою особою).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: