Під стінами Львівської облради відбудеться мітинг через торгівельну блокаду ОРДЛО

У четвер відбудеться мітинг під стінами Львівської обласної ради у зв’язку зі застосуванням владою сили до добровольців, які блокують ОРДЛО, т.зв. ДНР/ЛНР.

16 березня , о 9.30, під стінами Львівської обласної ради з ініціативи партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» розпочнеться мітинг щодо неприпустимості силового розгону торговельної блокади ОРДЛО та за мирне врегулювання суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні.

Нагадаємо, що в цей день відбудеться позачергова сесія Львівської обласної ради, щоб дати належну оцінку діям тих, хто спричинився до силового розгону блокади ОРДЛО у Кривому Торці.

«Депутати розглядатимуть питання про звернення до керівництва держави з вимогою покарати винних за силовий розгін блокувальників. Запрошуємо усіх небайдужих громадян прийти під стіни Львівської обласної ради, щоб висловити свою рішучу позицію у зв’язку зі ситуацією, яка склалася на Сході України», – йдеться у прес-релізі.

Нагадаємо, 13 березня силовики розблокували колію у Кривому Торці. Було затримано 43 учасники блокади, яких згодом відпустили. Натомість  вночі стався конфлікт між народним депутатом Володимиром Парасюком і правоохоронцями.

Водночас сьогодні стало відомо, що під час засідання РНБО було ухвалене рішення про тимчасове призупинення руху товарів через лінію розмежування на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: