Державі суд повернув ділянку вартістю 13,5 мільйона гривень

images

За втручання органів прокуратури Львівської області земельна ділянка вартістю 13,5 млн грн повернеться до державної власності.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, рішенням господарського суду Львівської області від 14 березня 2017 задоволено позов Червоноградської місцевої прокуратури Львівської області поданого в інтересах держави про розірвання договору оренди земельної ділянки та вилучення її у відповідача.

Йдеться про земельну ділянку загальною площею 7,7863 га та нормативною грошовою оцінкою 13,5 млн грн, яку, згідно із укладеним в 2008 року договору оренди між Рава-Руською міською радою та ТзОВ «Ковчег Буд 2005», було передано останньому для будівництва та обслуговування логістичного комплексу.

Однак проведеним у 2016 актом обстеження орендованої землі встановлено, що на цій ділянці жодних робіт по будівництву не проводилось і не проводиться, в той же час орендна плата також не сплачується.

З огляду на це Червоноградською місцевою прокуратурою було вжито заходів представницького характеру з метою розірвання вказаного договору оренди та повернення цієї землі на користь Рава-Руської міської ради Жовківського району Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: