У Червонограді працівниця фірми здала в ломбард п'ять ноутбуків

Поліційські встановлюють обставини події та суму заподіяних збитків.

Поліцейські встановлюють обставини події та суму заподіяних збитків.

В Червоноградський відділ поліції 15 березня надійшла заява від заступника директора однієї із місцевих фірм. Він повідомив, що під час інвентаризації було виявлено, що  п’ять ноутбуків зникли з офісу в період з листопада минулого року по березень 2017 року, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Правоохоронці з’ясували, що їх зникнення причетна 37-річна місцева мешканка, керівник відділу фірми, яка є матеріально відповідальною особою. За словами жінки, вона їх здала у ломбард, оскільки їй терміново знадобилися гроші.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Скоєння цього злочину карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Працівники поліції встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: