У Львові патрульні затримали працівника СТО, який катався на чужому Maserati

17309642_1668900536745045_7335242611336044065_n (1)

Працівник автосервісу використав чужий автомобіль без дозволу.

Сьогодні під час патрулювання на вулиці Зеленій, патрульні помітили автомобіль марки Maserati, водій якого рухався по смузі для маршрутних транспортних засобів. Інспектори зупинили автомобіль та попросили водія пред'явити документи, інформують у патрульній поліції.

Водій повідомив, що документи забув на СТО. Однак, після кількох телефонних дзвінків, чоловік знайшов в салоні свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, в якому зазначалося, що власником автомобіля є 71-річний громадянин. Патрульні перевірили особу-водія та з'ясували, що це 20-річний працівник автосервісу, який без дозволу власника транспортного засобу використав автомобіль у власних цілях.

Оскільки в даній ситуації наявні ознаки незаконного заволодіння транспортним засобом, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка опечатала автомобіль. Автомобіль забрали на арештмайданчик.

Крім того патрульні винесли на водія постанови за ч.3 ст.122 КУпАП – рух по смузі для маршрутних транспортних засобів та ч.2 ст. 126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: