Уряд розгляне стратегію розвитку туризму в Україні на наступні десять років

17309579_1156857234436871_5043249472158891200_n
Засідання комітету ВР із питань туризму / фото: facebook Степана Кубіва

На засіданні Кабінету міністрів, що відбудеться сьогодні, розглянуть Стратегію розвитку туризму та курортів в Україні до 2026 року. Документ має стати дорожною картою реформ у цій сфері на наступні десять років.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку та торігвлі Іван Ліптуга.

Також чиновник зазначив, що комітет Верховної Ради із питань сім'ї, молоді, спорту та туризму схвалив звіт МЕРТ щодо діяльності у сфері рекреації у 2016 році.

«Депутати висловили сподівання на подальшу роботу та більш тісну комунікаію 2017 року. Одним із ключових завдань цього року є внесення змін до Закону України «Про туризм» із метою його гармонізації із Європейською директивою 90/314/ЄЕС і приведенням до актуального вигляду положень Закону у питаннях фінансового забезпечення туроператорської та турагентської діяльності, категоризації засобів розміщення та інших об'єктів туристичної інфраструктури, ефективного регулювання суб'єктів туристичної діяльності», – написав Ліптуга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: