Багато хто в Україні плутає демократію з махновщиною, – Порошенко (відео)

c6752ddf-e16f-479a-b53a-8a2c95859e72

Президент Петро Порошенко заявив, що буде протидіяти всім силам і особам, які спробують організовувати громадські заворушення і підігрівати анархічні настрої в державі.

Про це він в п'ятницю вранці, виступаючи з нагоди початку святкування 100-річчя подій Української революції 1917-1921рр в Національному музеї історії України.

«Попереджаю тих, хто виходить за рамки названих принципів, закону і здорового глузду, що я буду протидіяти всім тим, хто буде намагатися на догоду Росії насаджувати в Україні безлад і анархію, буду протидіяти і переконанням, і силою правоохоронних органів», - сказав Порошенко .

Президент висловив думку, що в Україні багато хто плутає демократію з «махновщиною».

«Ми втратимо державність, якщо всі і кожен не усвідомить, що монополію на застосування сили має тільки держава, що всі акції протесту повинні носити виключно мирний характер, що пристрасть до зброї потрібно демонструвати тільки на фронті, а залізничні колії слід підривати на території ворога, а не в тилу своїх військ», - сказав Порошенко.

Глава держави закликав усі політичні сили країни враховувати в своїй внутрішньополітичній боротьбі складні зовнішні обставини, в яких будує своє європейське майбутнє України.

«Хочете боротися проти президента - дуже прошу, на те ви і опозиція. Але Україну не розхитуйте, і не запалюйте!», - звернувся до політиків Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: