Львівська міськрада підписала меморандум з французькою компанією Egis щодо проекту поводження з ТПВ

img0264-b6669578ae816c0e48521d8a1ed3cbd3
фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 17 березня, Львівська міська рада підписала меморандум про співпрацю з французькою компанією Egis щодо проекту поводження з твердими побутовими відходами для м. Львова.

Зокрема, йдеться про підготовку комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами, включаючи об’єкти збору, переробки, утилізації ТПВ у Львові.

Важливу роль у залученні грантового фінансування компанії Egis відіграло Посольство Франції в Україні та Надзвичайний та Повноважний Посол п. Ізабель Дюмон, яка була присутня на підписанні меморандуму.

«Мені дуже приємно і я щаслива з того, що можу бути причетна до впровадження технічної сторони такого проекту. Я надіюся, що розроблене технічне рішення дасть змогу врегулювати ситуацію, яка виникла в місті зі сміттям.

Через нашу присутність тут ви повинні зрозуміти підтримку вас Францією у намірах впровадження даного проекту. Третього березня цього року було виділено більше півмільйона євро для реалізації проекту разом з компанією Egis, яка відома у веденні проектів по переробці сміття. Сподіваємося, що вона зможе врегулювати проблему, яка існує зараз в Грибовичах, і вже в червні місяці закінчиться опрацювання проекту.

Хочемо ще раз підтвердити, що для нас дуже важливо, що ми є тут і можемо вас підтримати як на регіональному так і на національному рівні у впровадженні і реалізації проекту з поводження з твердими побутовими відходами», – розповіла Ізабель Дюмон, Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні.

Нагадаємо, Львів також долучається до світової ініціативи «нуль відходів (Zero waste)».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: