Неподалік Львова збудують індустріальний парк на 34 гектари

DSC_4831_1489765127_613x408.66666666667_3_0

Індустріальний парк «Сігма парк Яричів» розпочнуть будувати вже у квітні 2017 року. Розташовуватиметься він всього за 20 кілометрів від Львова – у селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району на ділянці 34 га.

Індустріальний парк «Сігма парк Яричів» розпочнуть будувати вже у квітні 2017 року. Розташовуватиметься він всього за 20 кілометрів від Львова – у селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району на ділянці 34 га.

Відповідні наміри 17 березня закріпили у меморандумі Львівська ОДА та ТзОВ «Індустріальний парк «Сігма парк Яричів». Свої підписи під документом, що є необхідної складовою для реалізації проекту, поставили голова ОДА Олег Синютка та співзасновник компанії Роман Процак.

Очільник Львівщини відмітив особливу знаковість сьогоднішньої події. «Ця подія є принципово важливою, щоб розвивати можливості Львівщини, як певної індустріальної Мекки на території України. І 60 підприємств, відкритих минулоріч в області – це абсолютно не межа, тому я сподіваюсь, що цей добрий почин продовжиться й у 2017 році», - зазначив він.

«На наших очах народжується така собі «силіконова долина», тому що в одному населеному пункті (Старий Яричів) сконцентровано вже декілька великих підприємств, які, зокрема, займаються і м’ясопереробкою, і випічкою харчових продуктів. При цьому, цей бізнес працює не лише на вітчизняний ринок, а й закордон, - додав Олег Синютка. - І вже невдовзі тут з’явиться потужний індустріальний парк».

Як розповів співзасновник «Сігма парк Яричів» Роман Процак, на території Індустріального парку буде один із найбільших логістичних комплексів у Західній Україні, площею 30 тис квадратних метрів. Тут збудують приміщення для 10 великих та 30 малих підприємств. На території розташовуватимуться підприємства харчової, фармацевтичної та легкої промисловості (швейні цехи та галантерея).

Також Роман Процак пообіцяв конкурентну заробітну плату та анонсував створення близько 6,5 тисяч робочих місць. Будівництво планують розпочати вже у квітні 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: