Поліклінікам та лікарням Львова виділили гроші на комп’ютери та оргтехніку

Виконком Львівської міської ради вніс зміни до бюджету якими комунальним поліклінікам та лікарням виділено кошти на купівлю комп’ютерів та оргтехніки.

Виконком Львівської міської ради вніс зміни до бюджету, якими комунальним поліклінікам та лікарням виділено кошти на купівлю комп’ютерів та оргтехніки, пише ІА Дивись.info

Так, на придбання комп'ютерів та оргтехніки для Комунального підприємства «1-а міська клінічна лікарня ім. Князя Лева» виділили 440 тис. грн, для Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні – 220 тис. грн, для Комунальної 4-ї міської клінічної лікарні –  220 тис. грн, для Комунальної 5-ї міської клінічної лікарні –  220 тис. грн, для Комунальної 7-ї міської клінічної лікарні  - 45 тис. грн, для Комунальної 10-ї міської клінічної лікарні –  45 тис. грн. На придбання комп'ютерів та оргтехніки для Комунальної 1-ї міської поліклініки виділили 165 тис. грн, для Комунальної 2-ї міської поліклініки –   240 тис. грн, для Комунальної 3-ї міської поліклініки –  165 тис. грн, для Комунальної 4-ї міської поліклініки –  330 тис. грн, для Комунальної 5-ї міської поліклініки –374 тис. грн, для Комунальної 6-ї міської поліклініки –  286 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: