Представники 20 великих японських компаній оцінили інвестиційний потенціал Львівщини

DSC_3350_1489674293
Делегація JETRO у Львівській ОДА / прес-служба ЛОДА

Керівництво Львівської обласної державної адмністрації провело зустріч із делегацією японської організації зовнішньої торгівлі JETRO. У складі групи візитерів були представники 20 великих компаній, які вивчали можливості інвестування у Львівщину.

Керівництво Львівської обласної державної адмністрації провело зустріч із делегацією японської організації зовнішньої торгівлі JETRO. У складі групи візитерів були представники 20 великих компаній, які вивчали можливості інвестування у Львівщину.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЛОДА.

Серед найвідоміших компаній, представники яких приїхали на Львівщину цими днями, є Mitsubishi Corporation, Sumitomo Corporation Europe Limited Sp. z o.o., Pricewaterhouse Coopers Sp. Z o.o., Kajima Czech Design and Construction s.r.o. та ін. Генеральний директор JETRO Warszawa Наофумі Макіно вірить, що устріч стане початком плідної двосторонньої співпраці.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка презентував гостям торговельний потенціал Львівщини, акцентуючи увагу на вигідному географічному розташуванні краю та позитивному інвестиційному кліматі. Він також подякував японському народу, Імператору Японії за принципову позицію та підтримку у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України.

Олег Синютка також запевнив бізнесменів JETRO в повній підтримці та супроводі під час реалізації інвестиційних проектів.

Делегація японських підприємців на Львівщині ознайомиться з роботою потужного ІТ-кластеру, на власні очі побачить виробничі потужності підприємств, зокрема компанії Fujikura, та отримає усю необхідну інформацію для потенційного інвестування у Львівську область.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: