У Львові затримали трьох підозрюваних у викраденні елітних автомобілів

17359162_1669638670004565_6654636749567740564_o

Патрульні затримали підозрюваних у незаконних заволодіннях автотранспортом.

В ніч з 16 на 17 березня близько 4 години ранку на вулиці Миколайчука інспектори 4 батальйону побачили трьох підозрілих осіб, які озиралися навкруги і світили ліхтариком у салон автомобіля. Особи, вчиняли якісь дії біля дверей транспортного засобу. У патрульних виникла підозра, що чоловіки намагаються його відчинити.

Поліцейські вирішили перевірити їх. Чоловіки розійшлися різні напрямки. Інспектори наздогнали їх. 38-річний громадянин пред‘явив два документи зі своїми фотографіями, а саме паспорт і посвідчення. Полісмени одразу звернули увагу, що документи на два різних прізвища.

При поверхневій перевірці в двох осіб виявили різні інструменти. Зокрема, зліпки замків, заготовки ключів близько 30штук, скотч, рукавички,викрутки, ліхтарик,сканер сигналізації, брелки автомобільні,шматки автомобільних свічок для розбиття скла, і спеціальний код для зчитування сигналізації «граббер» та пристрій для швидкого програмування ключа від автомобілів Toyota та Lexus.

На місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу. Також, знайшли автомобіль Toyota з характерними відбитками. Один із затриманих,а сааме 38-річний мешканець міста Новий Розділ, раніше двічі притягався за незаконне заволодіння автотранспортом та тричі за злісну непокору працівникам поліції. Його 41-річний поплічник, львів'янин, теж притягався за злісну непокору працівникам поліції, а також за розбій, незаконне поводження зі зброєю та незаконне заволодіння автотранспортом. Тривають слідчі дії. Перевіряють причетність даних осіб до скоєння подібних кримінальних правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: