У Львові затвердять проект програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2017-2019 роки

20 березня 2017 року у Львівській міській раді відбудеться громадське слухання проекту програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2017-2019 роки.

Громадське слухання відбудеться з ініціативи департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

Зі слів завідувача сектору моніторингу відділу аналізу та планування Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Катерини Сеньків, програма спирається на стратегію міста Львова на 2020-2025 роки, що передбачає втілення низки проектів та заходів.

«Основне завдання реалізації програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2017-2019 роки – підвищення добробуту населення, вирішення соціальних та соціально – економічних проблем мешканців міста, досягнення економічного зростання на основі власного потенціалу, посилення інвестиційної та інноваційної активності, забезпечення належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктури міста».

Як повідомляється у пояснювальній записці, при розробці цієї програми застосовано новий підхід, який дозволить досягнути чіткого зв’язку між стратегічними пріоритетами, цілями і завданнями, які необхідно запровадити.

Програма спирається на такі довгострокові пріоритети:

1. Місто у якому комфортно жити, навчатись, працювати;

2. Розвинута, конкурентоздатна та інноваційна економіка;

3. Місто традицій, знань, культури, туризму та спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: