У Львові зловмисники викрали чоловіка і вимагали за нього викуп

top-photo

У ніч на 14 березня патрульні 1 батальйону отримали виклик від жінки, яка повідомила, що її сина невідомі особи вивезли у багажнику автомобіля Audi і незаконно утримують в районі вулиці Варшавської.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

За словами матері, зловмисники вимагають у неї велику суму грошей, а саме 10 тисяч доларів. Патрульні негайно виїхали на місце можливого утримання чоловіка. Залучивши кілька екіпажів, вирушили на територію гаражів.

На місці інциденту був потерпілий, який вказав на машину, в багажнику якої його перевозили, а також двоє причетних до цього інциденту осіб. 28-річний чоловік повідомив, що в сквері Святого Юра після спільного вживання алкоголю троє чоловіків незаконно позбавили його волі. За словами потерпілого, його привезли на території гаражів, одягнули на голову накидку і завели в якесь приміщення, де побили.

Також чоловік додав, що зловмисники пошкодили замок в багажному відділені автомобіля, бо не могли його відчинити, а він навмисне замастив стінки багажника ліками, аби довести своє перебування там.

При поверхневій перевірці власника автомобіля виявили також фальшиві купюри іноземної валюти. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Потерпілий написав заяву. Двох підозрюваних віком 36 та 29 років, доставили у Шевченківський відділ поліції на допит. Один із них раніше судимий. Згодом чоловікам оголосили підозру і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: