Я уже не раз втручався у цю ситуацію, готовий втрутись ще раз, - Гройсман про львівське сміття

17358902_516380078530911_3111197765176059241_o

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсамн провів телефонну розмову щодо ситуації зі сміттям з мером Львова Андрієм Садовим.

 

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Годину тому мав телефонну розмову з Львівським міським головою Андрієм Садовим. Він повідомив, що ті полігони, з якими ми домовились під час минулого мого приїзду до Львова, відмовляються далі приймати львівське сміття. Чесно кажучи, просто по-людськи, розумію їх позицію - і про це сказав панові Андрію. Вони не бачать бажання вирішити проблему з його боку, а тільки постійні зволікання. Тому, певне, і відмовляються, бо не розуміють скільки ще це буде тривати», - написав Гройсман.

І додав: «Вразив мене один факт. Пан Андрій сказав, що говорив уже з усіма міськими головами - усі відмовляються. Але на моє питання, з ким і коли він говорив на цю тему останній раз, відповів, що говорив з Київським головою Віталієм Кличком... десь 1,5 місяці тому! Як колишній міський голова, завжди намагаюсь допомогти міським головам, які до мене звертаються. Я уже не раз втручався у цю ситуацію, готовий втрутись ще раз. Але думаю, що врешті-решт пан Андрій мав би розпочати сам вирішувати цю проблему, а не шукати знову, хто йому заважає».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: