СБУ перевірить, чи є у складі делегації в анексований Крим українські політики

4_main_ukr

Близько 20 осіб, серед яких депутати Європарламенту, а також політики з країн Європейського союзу, СНД і Латинської Америки прибули з триденним візитом в анексований Крим.

Про це повідомив заступник голови комітету Держдуми РФ у справах національностей Руслан Бальбек, передає «РИА Новости».

«Парламентарі прибули за пошуком правди, щоб подивитися, як живе Крим на третю річницю возз'єднання з Росією. Їх приїзд в черговий раз підтверджує, що західні політтехнологи перестаралися з демонізацією Росії. Сьогодні парламентарі багатьох країн, в тому числі європейські, їдуть в Крим, щоб потім розповісти своєму народові про реальний стан справ на півострові», - сказав Бальбек.

Депутат додав, що делегація також представлена «розсудливими українськими політиками», які «не перебувають під впливом націоналістичного чаду».

«Це перший візит представників української політики», — підкреслив він.

Разом з тим, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що СБУ має проаналізувати інформацію про перебування в Криму політиків з європейських та інших країн.

«СБУ має підготувати і подати на розгляд до РНБО перелік офіційних осіб з Європарламенту, а також політиків з країн Європейського союзу, СНД і Латинської Америки, які за повідомленнями російських ЗМІ, прибули з триденним візитом до анексованого Криму», - сказав Турчинов.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: