У Львові злочинець у розшуку вийшов покурити і потрапив у руки поліції

5899db35c4e48-patrrrul

Патрульні у Львові знайшли чоловіка, який порушив вимоги домашнього арешту і ще одного, який перебуває у розшуку.

Патрульні у Львові знайшли чоловіка, який порушив вимоги домашнього арешту і ще одного, який перебуває у розшуку.

Про це повідомили у патрульній поліції Львова.

В ніч на 19 березня під час патрулювання на вулиці Сихівській піший екіпаж патрульної поліції помітив чоловіка, який почав втікати, як тільки побачив інспекторів. Патрульні наздогнали його та попросили представитися.

«Коли перевірили його у базі даних, з'ясувалося, що 33-річний мешканець Львова перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Чоловіка запросили до Сихівського відділу поліції і передали слідчим», —йдеться у повідомленні. 

Тієї ж ночі патрульні поверталися до службового автомобіля та зустріли у під'їзді чоловіка, який курив. Інспектори зробили зауваження та попередили про відповідальність, проте чоловік не реагував на слова працівників поліції.

«Патрульні перевірили особу в базі даних та з'ясували, що даний громадянин вже раніше судимий за грабіж та знаходиться у розшуку Галицьким відділом поліції. Інспектори доставили чоловіка в Галицький відділ поліції та передали слідчим. Також патрульні склали на особу протокол за ч.2 ст.175-1 КУпАП - повторне протягом року куріння в місцях де це заборонено», — підсумували у патрульній поліції. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: