Москаль: Садовий поширює неправдиві чутки про закарпатців

hennadii-moskal (1)

Очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що інформація міського голови Львова Андрія Садового про те, що 30 – 40 відсотків закарпатців мають громадянство інших країн, не відповідає дійсності.

Очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що інформація міського голови Львова Андрія Садового про те, що 30 – 40 відсотків закарпатців мають громадянство інших країн, не відповідає дійсності.

«Різноманітні експерти, журналісти й політики, більшість із яких ніколи не були на Закарпатті, постійно розповідають про нашу область різні страшилки, пов'язані з іноземним громадянством (особливо угорським). У мене тільки одне пояснення заяви пана Садового – напевно, він образився, що ми відмовилися прийняти львівське сміття», - сказав Москаль.

Він додав, що більше половини Закарпаття займають гори, і в області немає достатньо полігонів.

«Ми самі потопаємо в смітті ще й "експортуємо" його річками в Угорщину й Словаччину. Тому ця відмова цілком обґрунтована. Не можна поширювати нісенітниці про сусідню область, треба позбутися сміття не тільки на вулицях, але і в голові», – зазначає Москаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: