На Тернопільщині після ДТП пасажир одного автомобіля забив до смерті водія іншого авто

4511 (1)

На Тернопільщині після дорожньо-транспортної пригоди пасажир одного автомобіля-учасника ДТП завдав смертельних побоїв водію іншого авто.

Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, учора до чергової частини Збаразького відділення поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що в лікувальний заклад бригадою швидкої допомоги був доставлений 44-річний тернополянин, який помер у реанімаційному відділенні.

Встановлено, що напередодні вночі між селами Колодно та Заруддя Збаразького району 19-річний житель обласного центру, водій автомобіля «Фольсваген Транспортер» допустив зіткнення із автомобілем марки «ВАЗ 21154», який був припаркований на проїжджій частині без ввімкнених габаритів і за кермом якого знаходився 44-річний тернополянин.

Після зіткнення між учасниками автопригоди сталася бійка. В результаті 22-річний житель села Гніздичне Збаразького району, який був пасажиром мікроавтобуса, наніс тілесні ушкодження 44-річному тернополянину. Останній був госпіталізований до медичного закладу, проте лікарі не змогли врятувати його. Причиною смерті стала масивна внутрішня кровотеча, спричинена закритою тупою травмою з розривом кишківника.

Жителю Збаразького району повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: