Ордер на квартиру інваліду війни видадуть після висновку прокуратури

bd499e2fdea725292287f164be955cce1447880050

Ордер на квартиру позачерговику – інваліду війни внаслідок АТО Віктору Решетнікову видадуть після отримання висновку прокуратури щодо відсутності порушень законодавства під час її придбання.

Відповідне рішення ухвалив у п’ятницю, 17 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

«Квартира, загальною площею 75,7 кв.м, складається з 4 кімнат (житлова площа 55,9 м.кв.), знаходить у будинку, що на вул. Симоненка. Квартира придбана на сім’ю з чотирьох осіб: учасник АТО, його дружина, син і донька. Сім’я проживає з 2009 разом з батьками пана Решетнікова», – зазначила начальник відділу зарахування на облік, обліку і закріплення житла та відселення ЛМР Галина Мазур.

Згідно з рішенням виконкому, ордер видадуть після отримання висновку прокуратури  Львівської області щодо відсутності порушень постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 №407 «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок» при придбанні зазначеної квартири.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: