Завтра відбудеться захід з нагоди відзначення Всесвітнього дня поезії

Завтра, 21 березня, з нагоди Всесвітнього дня поезії Офіс «Львів - Місто літератури ЮНЕСКО» проведе вечір, присвячений поетесі, науковій дослідниці, модельєрці, яскравій різнобічній мисткині - Руті Вітер (Юлії Пігель).

Про інформує прес-центр ЛМР.

Всесвітній день поезії, розпочинаючи від 2000-го року, відзначається щороку з ініціативи ЮНЕСКО. Це свято виникло, аби заохотити й поширити поетичну творчість та переклади поезії, а також нагадати про значимість цього унікального мистецького явища.

Тож з нагоди Всесвітнього дня поезії Офіс «Львів - Місто літератури ЮНЕСКО» проведе вечір, присвячений поетесі, науковій дослідниці, модельєрці, яскравій різнобічній мисткині - Руті Вітер (Юлії Пігель). Поезія (читають: актор театру ім. М.Заньковецької, заслужений артист України Юрій Брилинський, актори І-го курсу театрального відділення ЛНУ ім. І.Франка, актриси театру-студії «Під Мостом»), авторські живописні роботи, фотопортрети та пісні на її слова у виконанні Оксани Мухи чекатимуть усіх охочих 21 березня, о 18.30 год. в культурно-мистецькому просторі «Дзиґа» (Вірменська 35).

Цей тиждень у #містілітератури суцільно поетичний. Впродовж тижня можна буде відвідати поетичний марафон в Бібліотеці на Мулярській (поети: Володимир Бєглов, Остап Сливинський, Катерина Танчак та ін.), презентацію книги Богдана Бойчука «Навіщо про це говорю» в Книгарні «Є» (21.03), вечір поезії Ліни Костенко в Львівській обласній філармонії (21.03) та «Ніч поезії 2017» в «Сенсотеці» (22.03).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: