За два місяці на Сихові сталися 10 аварій через вибоїни

17362463_1671466866488412_684244490172276151_n

Відділ безпеки дорожнього руху обстежив ще два райони Львова – Сихівський та Галицький.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Якщо у центральному районі на магістральних вулицях жодної критичної вибоїни, то у найбільшому житловому масиві їх безліч. Інспектори зафіксували близько двох сотень вибоїн лише на магістральних та міжквартальних вулицях, які перевищували допустиму норму 4 см завглибшки. Деякі ями сягали 13-16 см у глибину. У критичному стані дощоприймачі – люки не відповідають вимогам. Люки оглядових колодязів та дощепримачів або осілі, або навпаки занадто виступають на проїжджій частині.

«Про більшість вибоїн Сихівська адміністрація попередила водіїв відповідними знаками, огородженнями. Критичні ділянки «підлатали». Однак, на вулиці Стрийській та Соняшникові де вибоїни сягають понад 10 сантиметрів, жодних попереджень. Адміністрації усі без винятку, мали б що десять днів обстежували район та схоже цього не роблять, бо порушень дуже багато», - зауважив інспектор відділу безпеки дорожнього руху Остап Павлюк.

Загалом, за два останні місяці у Сихівському районі вибоїни стали супутнім фактором близько 30 ДТП, а саме через ями сталося близько 10 аварій. Нагадаємо, що перше місце за Шевченківським районом Львова.

Ще одним порушенням району, є частково незадовільний стан дорожніх знаків або їхня відсутність.

До кінця тижня обстежать вулично-шляхову мережу Франківського,Залізничного районів та смт Рудно, Брюховичі і м. Винники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: