Кобзон бурхливо відреагував на рішення СБУ заборонити в'їзд Самойловій в Україну

RIAN_02584993.HR.ru-pic905-905x505-69838

Артист вважає, що Росія не повинна реагувати на рішення СБУ: «Плювати на них триста раз».

Артист вважає, що Росія не повинна реагувати на рішення СБУ: «Плювати на них триста раз».

Про це пише ТАСС.

Перший заступник голови комітету Держдуми з культури, народний артист Йосип Кобзон вважає, що рішення відправляти конкурсантку від Росії на Євробачення до Києва спочатку було помилкою.

Так він прокоментував в середу ТАСС звістка про те, що Служба безпеки України заборонила на три роки в'їзд в Україну Юлії Самойлової, яка повинна була представляти РФ на Євробаченні-2017.

«Я попереджав - не давайте можливість баламутити та займатися русофобією цим негідникам. Мене ніхто не послухав», - сказав Кобзон.

«Вирішили все-таки послати, це була помилка - і Першого каналу, і Міністерства культури, - продовжив він. - Не можна було підставляти нашу дівчинку під озлоблені крики і висловлювання на адресу нашої країни».

«Нічого не треба робити. Плювати на них триста разів, що ще зробиш», - заявив він. «Що американці зробили, коли не приїхали до нас на Олімпійські ігри в 1980 році? Нічого не зробили», - нагадав Кобзон.

Нагадаємо, що СБУ заборонила в’їзд на територію України громадянці Російської Федерації Юлії Самойловій терміном на три роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: