MAN агітують розмістити виробництво на Львівщині

У середу, 22 березня, делегація Львівської облдержадміністрації із робочим візитом відвідала складальний завод групи компаній MAN  у місті Неполоміце поблизу Кракова (Польща).

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Завод із виробництва вантажних автомобілів компанії MAN – проект, загальна вартість реалізації якого у 2007 році склала понад 115 мільйонів євро. На підприємстві працює понад 500 осіб, які укомплектовують більше 15 000 вантажівок на рік.

Керівництво компанії наголосило, що найважливішим на момент будівництва підприємства було те, наскільки місцева влада дотримувалась декларацій та допомогла в питаннях реалізації проекту, вчасному отриманні дозволів та погоджень, будівництві доріг тощо.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка наголосив, що цим шляхом сьогодні розвивається Львівщина.

«Серед наших пріоритетів – створення максимально комфортних умов для ведення бізнесу в регіоні, а для цього ми робимо ставку на якісний супровід інвестиційних проектів

Опісля керівники заводу продемонстрували особливості технологічного процесу складання вантажних автомобілів та економічні показники ефективності виробництва. Крім того, презентували унікальну технологію керування та системи вводу та виводу компанії PhoenixContact, впроваджену на всіх виробничих ділянках мережевого обладнання складального заводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: