Сьогодні одразу два суди розглядають справу Гаврилюка

gavryliuk_dmytro_2069

У Галицькому районному суді Львова сьогодні відбувається засідання у справі стосовно Дмитра Гаврилюка, якого підозрюють у вбивстві підприємця Мар’яна Родича, яке сталось 5 вересня 2015 року, близько 8:30, на вулиці Грекова, 8.

У Галицькому районному суді Львова сьогодні відбувається засідання у справі стосовно Дмитра Гаврилюка, якого підозрюють у вбивстві підприємця Мар’яна Родича, яке сталось 5 вересня 2015 року, близько 8:30, на вулиці Грекова, 8, пише Форпост.

Того дня, як писала газета Ратуша, «біля власного під’їзду став жертвою невідомих кілерів 50-річний підприємець Мар’ян Родич. Чорне БМВ з армійськими номерами, яке стояло неподалік, ні в кого не заронило підозр, адже поряд – військкомат. Один із кілерів, що сиділи у салоні, впритул розрядив в чоловіка автоматний магазин (одна куля поцілила навіть в око), і автівка поїхала далі, не пригальмовуючи».

Водночас о 14.30 у Львівському апеляційному суді розпочнеться розгляд апеляційної скарги адвоката Дмитра Гаврилюка, якого підозрюють уже по іншій справі – в організації замаху на львівського бізнесмена Богдана Копитка, внаслідок чого загинули троє його охоронців.

Нагадаємо, 29 серпня у Старому Селі Пустомитівського району, що поблизу Львова, вибухнув позашляховик «Мерседес», унаслідок чого загинуло троє чоловіків. Ще один із травмами був госпіталізований. В автомобілі спрацював вибуховий пристрій. Після вибуху автомобіль ще обстріляли з автоматичної зброї.

Згодом з’ясувалося, що це авто належало ПАТ «Львівський холодокомбінат», власником якого є бізнесмен Богдан Копитко.

У замаху на бізнесмена підозрюють Дмитра Гаврилюка. 2 лютого колегія суддів дозволили йому вийти під заставу.

А вже 3 лютого Галицький районний суд Львова обрав для Дмитра Гаврилюка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів без визначення розміру застави у справі щодо вбивства підприємця Мар’яна Родича.

Фото: ZIK

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: