«Вивезли вночі в поле»: львів'янка вирішила позбутись 84-річної матері

17426186_1798264030500662_6793442691489274863_n
Світлана Власенко / фото Юлії Кобиренко

У Пустомитівському районі за селом Ставчани посеред поля вранці 22 березня виявили 84-річну мешканку Львова Світлану Власенку. Старенька каже, що сюди її вночі вивезла та залишила донька.

Таке повідомлення у спільноті «Варта-1» опублікувала користувачка Facebook Юлія Кобиренко (представилася як науковець, яка працювала на тутешніх полях Інституту Карпатського регіону).

«...побачила нерухоме тіло жінки. Налякалась страшенно, бо навколо тільки я, тіло чи живе чи мертве і чисте поле. Близько я не підходила, викликала швидку і поліцію. На щастя підіхали моі співробітники, ми думали, що жінка мертва... та на щастя вона зашевелилася!  Це виявилась Власенко Світлана Дмитрівна, 1932р. народження, мешканка Львова (вул. Городоцька 171/16). Від того, що я почула далі " волосся стало дибки". Виявляється іі вночі вивезли в поле за вказівкою іі єдиноі дочки Власенко Аделі Володимирівни, котра мешкае за адресою Енергетична 18/46», – написала Юлія Кобиренко.

За тридцять хвилин приїхала поліція, за дві із половиною години – швидка медична допомога. Правоохоронці зателефонували доньці Світлани Власенко. За свідченням Юлії Кобиренко, та відповіла: «Вона мені не потрібна».

Зараз Світлана Власенко перебуває у лікарні у Пустомитах. Юлія Кобиренко просить допомоги у небайдужих щодо влаштування подальшого життя бабусі.

«Бабуся старенька(84р.), але при суперовій памяті і дуже інтелегентна.
Будь ласка, хто маю якусь інформацію пишіть, бо поліція така працьовита, що за 3 години допомогли тільки тим що загрузли у полі і вели тупий допит старенькоі, подальша іі доля іх не цікавить», – резюмувала користувачка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: