Аудит «Львівспецкомунтранс» затягується через вилучені правоохоронцями документи

Директор ЛКП «Львівспецкомунтранс» Тарас Стефанишин прозвітував депутатам про використання коштів отриманих з міського бюджету у 2016 році на поповнення статутного фонду підприємства.

Директор ЛКП «Львівспецкомунтранс» Тарас Стефанишин прозвітував депутатам про використання коштів отриманих з міського бюджету у 2016 році на поповнення статутного фонду підприємства, передає ІА Дивись.info

За даними, які представив директор загалом у 2016 році підприємство отримало 122 млн. 408 тис. грн. Залишок коштів, який становив 24 млн. грн., був витрачений у січні 2017 року.

Тарас Стефанишин оприлюднив суми відшкодувань кожному із 5 перевізників: ТОВ «АВЕ-Львів» - 48 млн. 661 тис. грн; ТзОВ «Санком» - 17 млн. 844 тис. грн; ТзОВ «ДВ –ЕКОСВІТ» - 12 млн. 368 тис.грн, ТзОВ «Спецавтотранс-Львів» - 8 млн. 542 тис. грн, ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» - 5 млн. 997 тис.грн. Крім цього були здійснені відшкодування додаткових витрат ТзОВ «Ком Еко Борислав 2010» - на суми 290 тис. грн, і 274 тис. грн.  Також підприємство  погасило тіло кредиту за позикою 2014 року в розмірі 439 тис. 642 грн, та 851 грн – як оплату відсотків по кредиту. Підприємство також закупило 162 контейнери для сміття на 694 тис. грн. та сміттєвоз за 2 млн. 485 тис грн. тим часом аудит підприємства, який уже мав завершитися, затягується через вилучення частини документів правоохоронцями у межах розслідування кримінального провадження щоло заволодіння службовими особами бюджетними коштами, які виділялися для компенсації витрат на перевезення ТПВ. За словами Тараса Стефанишина вирішується питання доступу аудиторів до цих документів. «Повилучали все що можна. Вже вилучають копії копій» - поскаржився депутатам міський голова Андрій Садовий. При цьому він, а також депутати від фракції «Самопоміч»  заявили, що Стефанишину треба подякувати за велику роботу щодо вивозу сміття зі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: