На Львівщині викрили трьох злодіїв

d5b9349a2bc1a208fe4cff17ee2ba84d

Як встановили працівники Миколаївського відділення поліції, мешканець Нового Роздолу причетний до викрадення з підприємства сорока погонних метрів металевого кутника.

У Миколаївське відділення поліції з заявою про крадіжку звернувся працівник одного з місцевих підприємств. Чоловік повідомив, що вночі з території підприємства було викрадено сорок погонних метрів металевого кутника.

Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний 46-річний мешканець міста Новий Розділ. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Також, у Стрийський відділ поліції 22 березня з заявою про крадіжку звернулась 62-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що вночі з її подвір’я було викрадено металеву арматуру, профіль, труби та металеві ворота.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 23-річний раніше судимий стриянин. Речові докази (викрадені речі) правоохоронці у зловмисника вилучили. Як повідомив чоловік, викрадене він мав намір здати у пункт прийому металобрухту.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

У Яворівський відділ поліції 22 березня з заявою про крадіжку звернувся 42-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що за час його п’ятиденної відсутності у квартиру проник злодій та викрав з приміщення мобільний телефон, планшет та документи.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. як встановили правоохоронці, злодій проник у квартиру, підібравши ключ до вхідних дверей. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Також встановлено, що до скоєння злочину причетний раніше судимий за крадіжки 20-річний місцевий мешканець. Викрадені речі правоохоронці у зловмисника вилучили та повернули власнику. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: