У Львові на новобудові двох людей привалило бетонною плитою

orig-1455535024-1457006155

Сьогодні на вулиці Під Голоском у Львові бетонною плитою привалило двох осіб. Одна людина загинула, інша – травмувалася.

Про це ІА Дивись.info  повідомив Ігор Курус, головний фахівець сектору зв’язків зі ЗМІ ГУ ДСНС у Львівській області.

«Так, ми справді сьогодні отримали такий виклик. На момент прибуття рятувальників на місці вже працювали медики. Одного чоловіка дістали і доправили до лікарні. Щодо іншого, то лікарі змогли лише констатувати смерть», – сказав Ігор Курус.

Про причини трагедії наразі нічого не відомо.

Натомість у ГУ Нацполіції у Львівській області повідомили, що 23 березня, о 13.40 до поліції надійшло повідомлення, що на будівельному майданчику по вулиці Під Голоском впала бетонна плита. Є загиблий.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що будівельний кран піднімав бетонну плиту і яка впала на двох працівників.

Один з них, 22-річний львів’янин, помер на місці події. Іншого, 63-річного місцевого жителя, каретою швидкої допомоги доставлено в одну з лікарень міста. У нього медики діагностували «відкриту черепно-мозкову травму».

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: