Ділянку для сміттєпереробного заводу депутати шукатимуть разом з активістами та експертами

adamyk_6cf77

Пошуком ділянки під сміттєпереробний завод та питаннями, пов’язаними з транспортуванням, переробкою та утилізацією львівського сміття, займеться спільна робоча група з депутатів Львівської міської ради, експертів та громадських активістів.

Про це повідомив депутат Львівської міськради від БПП Петро Адамик, пише Форпост.

«Очевидно для всіх, що проблема зайшла надто далеко, тому ми, як депутати, мусимо, по суті, взяти на себе виконання обов’язків чиновників Львівської міської ради. Мусимо констатувати, що до сьогодні ті, в прямих обов’язках кого було вирішення цього питання, не справились з цим.

Буде створено спільну робочу групу з депутатів Львівської міської ради, експертів, громадських активістів, які напряму спілкуватимуться в тому числі і з посадовцями Львівської облдержадміністрації для того, щоб вирішити проблему і пошуку нової ділянки, і погодження з місцевими громадами і всіх інших моментів, пов’язаних з транспортуванням, переробкою та утилізацією львівського сміття. В найближчі терміни думаю, громада Львова побачить уже перші рішення і головне – впровадження їх у життя», - написав він на своїй сторінці у Фейсбук за підсумками вчорашнього засідання ЛМР.

Разом з тим голова ГО «Економічний бойкотний рух», громадський активіст Олег Радик підтримує позицію депутата, аби за вирішення проблеми сміття взялись експерти, депутати та активісти.

«Пан мер чекає як Божого змилування арешту чи кримінального звинувачення. Це шанс на омріяне президентство. А щодо ініціативи депутата Адамика. Він як ніхто інший знає. Садовий недоговороздатний. Він не вміє домовлятись. Його слово нічого не варте. Тому проблеми треба вирішувати людям, які хочуть їх вирішувати. Яким повірять. Такі люди є. Ще є», – заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: