Форум без місцевого самоврядування: Садовий знову проігнорував Ганущина

dsc5033-aaa2f2cabf9d95a00a1ac26b78a52c13
Фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні у Львові стартував V Форум місцевого самоврядування на якому зібралися урядовці та експерти, щоб обговорити актуальні проблеми і перспективи у сфері місцевого самоврядування.

Сьогодні у Львові стартував V Форум місцевого самоврядування на якому зібралися урядовці та експерти, щоб обговорити актуальні проблеми і перспективи у сфері місцевого самоврядування.

Натомість, згідно програми форуму, серед запрошених немає голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Як написав у своєму блозі Олександр Ганущин, на форум також не запросили голів районних рад Львівщини.

«Мабуть, вважає Андрій Садовий, і комунальна установа очолюваної ним ради «Інститут розвитку міста», що виключно серйозні експерти з місцевих питань гідні бути серед доповідачів та учасників такої поважної імпрези. Ну, і якось не зовсім впадає в око, що половина із заявлених доповідачів є членами партії «Самопоміч». Напевно, і на загал, Львівська обласна рада не до кінця відає питаннями місцевого самоврядування, раз запрошення на участь у цьому Форумі на офіційну адресу ради не надійшли. Але от дивина, яка змушує ще більш саркастично посміхнутися. За моєю інформацією, жоден з голів районних рад Львівщини також не є запрошений на цей Форум. Ну, воно і не дивно, адже серед них членів «Самопомочі» немає...», - написав Олександр Ганущин.

Нагадаємо, минулого року на IV Форум місцевого самоврядування не було запрошено голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина та керівників об’єднаних територіальних громад. Тоді, мер Львова Андрій Садовий повідомив, що сталося це через технічні причини і пообіцяв, що наступного року (V Форум місцевого самоврядування) буде проходити в набагато більшому залі, щоб вмістити всіх запрошених.

Додамо, що цього року V Форум місцевого самоврядування відбувається на стадіоні Арена Львів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: