Львівське сміття везуть у Броди, не спитавши в громади

4y

Незважаючи на те, що депутати Бродівської міської ради, наразі, не погоджували питання про прийом місцевим полігон ТПВ сміття зі Львова, але вже було розвантажено шість фур.

Вказівки надійшли від голови ЛОДА Олега Синютки.

Про це ІА Дивись.info повідомив депутат Бродівської районної ради Тарас Шаповал.

«Наскільки мені відомо, була лише усна домовленість. Депутати нічого не погоджували, а сесія має відбутися лише у вівторок. Незважаючи на це, на полігоні було вивантажено вже шість фур»,  сказав Тарас Шаповал.

Відомо, що 22 березня на адресу Бродівської міської ради надійшов протокол комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської ОДА №9, затверджений головою ЛОДА Синюткою О.М., в якому у наказному тоні Бродівській міській раді запропонували прийняти тверді побутові відходи зі Львова в обсязі до 400 тонн.

23 березня був скликаний виконком Бродівської міської ради, де вирішили, що питання укладання угоди КП «Броди» з перевізниками на захоронення ТВП на міському полігоні повинні розглянути депутати.

Наступного дня відбулося засідання профільної комісії, у якої взяли участь представники ГО «Бродівська районна спілка родин АТО», депутати Бродівської міської ради і активісти. Натомість ні мера, ні представника КП «Броди» на засіданні комісії не було.

Сьогодні активісти збираються перекрити дорогу до полігону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: