У секонд-хенді сховали новий одяг і гіроскутери

17457580_1307120419377160_6636526190368325146_n

Днями в зону митного контролю пункту пропуску «Краковець – Корчова» з Республіки Польщі заїхав транспортний засіб під керуванням громадянина України.

Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Водій надав документи, відповідно до яких переміщується одяг та взуття, що були у вжитку, вагою майже 11 тонн та вартістю близько 15 тис. доларів США. Відправником товару зазначено компанію з Великобританії, а отримувачем – одне з ТОВ у Ірпіні Київської області.

На підставі оцінки аналізу ризиків транспортний засіб було скеровано в місце поглибленого огляду товарів. Там у його вантажному відсіку, крім заявлених у товаросупровідних документах товарів, виявлено новий одяг з етикетками: жіночі та чоловічі футболки, штани, спідниці, дитячий одяг та інші товари. Загалом понад 650 кг, а також 31 гіроскутер. Ці товари було заховано серед задекларованих речей. Загальна вага брутто незадекларованого товару становить понад тонну.

Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: