Як «Самопоміч» у Червонограді «голосувала» за приймання львівського сміття

041ca18747a45669b8a3c8e6cabaa05f

На учорашній сесії Червоноградської міської ради не вдалося прийняти ухвалу щодо затвердження договорів на прийом львівського сміття.

І «заслуга» у цьому не «злочинної влади» чи політичних опонентів Андрія Садового, а депутатів фракції «Самопоміч».

Як розповів Дивись.info міський голова Червонограда Андрій Залівський, на сесії планувалося розглянути кілька «сміттєвих» питань.

«Зверталися кілька навколишніх територій та місто Львів. Але перед цим фракція «Самопоміч» поствила політичне питання щодо блокади. Воно не пройшло двічі,тоді фракція покинула сесійну залу. Я вважаю, що це амбіції керівника фракції і непослідовність, адже вони знаним, що після цього будуть питання по сміттю. У надій, що депутати одумаються я переніс ці питання на кінець сесії, хоча на той момент було достатньо депутатів, які були готові проголосувати за угоду. Троє із семи депутатів від «Самопомочі» з’явилися у залі лише після того, коли уже розглянули питання інших територій і я ставив на голосування угоду щодо Львова. Але кворум був мінімальний і голосів забракло. Я пояснив, що все одно підпишу угоду, я маю таке право і винесу на затвердженя на наступну сесію. «Самопоміч» наполягала, щоб проголосувати ще раз, але на набралося достатньої кількості голосів за повернення до цього питання», - розповів мер Червонограда.

Він додає, що уже підписав угоду. «Є протокол обласної комісії з ТБ і НС, який є обов’язкові до виконання. Угоду я підписав і мій заступник повіз її на підпис до ЛМР», - розповів Андрій Залівський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: