Затримали зловмисників, які пограбувала дві АЗС та аптеку

14168536986886_650x410

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисників. Двоє мешканців Жидачева віком 20 років причетні до трьох розбійних нападів.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

«Наприкінці лютого зловмисники напали на працівників автозаправної станції в одному з сіл Жидачівського району. Близько четвертої ранку, погрожуючи касиру пістолетом, вони забрали з каси близько тисячі гривень виручки. За кілька тижнів до того, на початку лютого, близько 21.00, один із зловмисників зайшов у аптеку по вулиці Коперніка у Львові та, погрожуючи зброєю, змусив касира віддати йому більше двох тисяч гривень виручки. І останній епізод – 20 березня близько третьої ночі зловмисники зайшли у приміщення АЗС, розташованої у Шевченківському районі Львова, та забрали з каси 1750 гривень», - розповів т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Тарас Сабанюк.

Зброю, якою зловмисники погрожували касирам, вилучено та скеровано на експертизу.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування, поліцейські перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: