Львівський патрульний пройшов курс навчання у Будапешті

17362517_1673285702973195_1867282943851408124_n

Патрульний зі Львова пройшов у Будапешті 50-денний курс навчання для поліцейських.

Про це повідомили у патрульній поліції Львова.

«Кілька патрульних з України, зокрема командир батальйону зі Львова, разом з своїми колегами з Угорщини, Казахстану та Таджикістану пройшли 50-денний курс навчання у Будапешті. Навчання проходили на базі ILEA - Міжнародної правоохоронної академії. Головною метою цих тренінгів був обмін досвідом та набуття навичок для спільної боротьби зі злочинністю», - йдеться у повідомленні.

Під час навчань патрульні отримали інформацію про боротьбу з торгівлею людьми, корупцією, незаконним обігом наркотиків, розслідування після вибухів та відмивання грошей. Також патрульні пройшли курс фізичної та тактичної підготовки.

Навчання проводили американські інструктори та агенти з організацій по міжнародній боротьбі зі злочинністю. У вихідні дні учасники тренінгів проводили змагання та походи. Всі учасники отримали диплом про закінчення курсів.

ILEA - Міжнародна правоохоронна академія, створена у 1995 році президентом США у Будапешті, для зниження рівня тероризму, злочинності і є однією з 5 міжнародних поліцейських академій в світі. ЇЇ створили для того, щоб поліцейські з різних країн світу мали можливість ділитись досвідом і спільно побороти міжнародну злочинність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: