Марія Степан презентує у Львові книгу репортажів про події Революції гідності та війну з окупантами

Польська журналістка, українка  Марія Степан презентує у Львові книгу репортажів про події Революції гідності та війну з окупантами та колабораціоністами.

30 березня 2017 року о 16.30  у виставковому залі Львівського музею історії релігії (м. Львів, пл. Музейна,1) відбудеться презентація книги репортажів відомої польської журналістки українського походження Марії Степан «Człowiek to człowiek, a śmierć to śmierć».

Марія Степан працює на польському громадському телеканалі TVР. За свої сюжети про життя поляків поза Польщею цього року отримала престижну телевізійну премію імені Мачея Плажинського. Вона  була у центрі найважливіших подій революції гідності та в епіцентрі бойових дій АТО. У Києві, Краматорську, на місці  аварії збитого малайзійського Boeing під Донецьком, в Криму, на полігоні поблизу Львова, і на лінії фронту в Маріуполі. Людина є людина, і смерть є смерть – це книга репортажів  з України, написана, зокрема, з розповідей безпосередніх учасників подій. Книга, яка вийшла у світ у лютому 2016 року стала зверненням до світової спільноти не забувати про країну, в якій триває війна, адже війна є ближче, ніж думає Європа.

Під час презентації можна буде придбати книгу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: