Поліція звільнила з полону чиновника «Укрзалізниці», якого 8 місяців тримали у бункері

17522642_1338131819610254_389314422121299459_n

Поліція Київської області звільнила Валерія Людмирського, якого викрадачі 8 місяців утримували в заручниках заради викупу 10 мільйонів євро.

Про це у своєму Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«В результаті багатомісячної складної і кропіткої оперативно-розшукової роботи поліція Київської області провела блискучу операцію і звільнила Валерія Людмирського, викраденого 18 липня 2016 року. Двоє фігурантів справи затримані, тайник-бункер для заручників встановлено, вилучено зброю та вибухівку. Проводяться заходи щодо розшуку та затримання організатора та замовника злочину», - написав Аваков.

Вчора вночі в приватному будинку в селі Фастівець Київської області правоохоронці виявили підвальний тайник-бункер, що складається з 2 камер, обладнаний вентиляцією, освітленням, водопостачанням і каналізацією, броньованими дверима і постійним відеоспостереженням - приміщення явно спеціально готувалося для тривалого утримання заручників. У сусідній камері вилучено автомат Калашникова, магазини для нього, пістолети іноземного виробництва, підствольний гранатомет з гранатами і кілограм тротилу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: