На Львівщині підприємство завдало збитків державі на понад мільйон гривень

2730f646fa36f9d71b1a6f8c79bc61ee1469807391

На Львівщині підприємство ТзОВ «Голс» самовільно використовувало водні ресурси при відсутності дозволу на спеціальне водокористування.

На Львівщині підприємство ТзОВ «Голс» самовільно використовувало водні ресурси при відсутності дозволу на спеціальне водокористування.

Працівниками Держекоінспекції у Львівській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства в галузі охорони атмосферного повітря, водних і земельних ресурсів щодо поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами ТзОВ «Голс».

В ході проведення перевірки держінспекторами з ОНПС виявлено факт самовільного використання водних ресурсів при відсутності дозволу на спеціальне водокористування (підземні води), що є порушенням права державної власності на води та порушення вимог статей 6, 44, 48, 49, 110 Водного кодексу України.

Сума збитків, завданих державі становить понад мільйон гривень.

Враховуючи те, що в діях посадових осіб ТзОВ «Голс» вбачаються ознаки злочину, передбаченого частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України, матеріали вказаної перевірки в порядку статті 214 Кримінально-процесуального кодексу України для прийняття відповідного рішення скеровано в правоохоронні органи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: