На Львівщині знову затримали автомобіль, який перевозив свиней без документів

17553785_1674844089484023_54849364734228239_n

Сьогодні, на автодорозі Львів-Рава Руська, близько 9 години ранку, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль, який перевозив свійських тварин, а саме – свиней.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що водій не має належних дозволів на перевозку тварин. Також водій повідомив, що скуповував свиней у домашніх господарствах навколишніх сіл та віз до Золочева на забій. З метою запобігання можливості поширення хвороби АЧС – Африканської чуми свиней, патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль зі свинями передали слідчим Жовківського відділу поліції.

Також на місце прибули представники ветеринарної служби для перевірки тварин на наявність захворювання.

З метою запобігання поширення Африканської чуми свиней на території України особовий склад Управління патрульної поліції у місті Львові посилив роботу щодо перевірки наявності відповідних документів, а також перевірки вантажів транспортних засобів, які здійснюють перевезення тварин та продукції тваринного походження.

Нагадаємо, раніше на автодорозі Київ-Чоп інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz 711D, який перевозив 30 свиней без жодних документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: