Путін пропонує Європі цікавий хабар, – Євген Магда

680_56fd0faabd485

Путін насправді пропонує Європі цікавий хабар: з одного боку він готовий забезпечувати Європі експорт енергетичних ресурсів, з іншого боку натякає на те, що Росія купуватиме у ЄС високотехнологічні товари. Який європейський лідер може відмовитися від перспективи зростання добробуту.

 

Про це розповів політолог Євген Магда у Львові на презентації своєї книги «Гібридна агресія: уроки для Європи», передає ІА Дивись.info

На зустрічі Євген Магда говорив про те, як Україні транслювати свій досвід до Європи та як говорити з нею зрозумілою мовою в умовах гібридної агресії.

За його словами, апелювати передусім треба до країн, безпека яких також може опинитися під загрозою: країни Балтії, Молдова, Румунія, Білорусь. Магда певен, що Білорусь відчуває складність ситуації, але не завжди може зістрибнути із російського гачка.

Успіх нашої країни експерт вбачає тому, що Україна стане контрибутором безпеки для частини Європи.

«Україна має експортувати свій досвід, за який вона заплатила велику ціну. І ми не отримаємо від ЄС компенсацію за тисячі життів наших співвітчизників, зруйновану інфраструктуру та дії, що відкинули Україну назад у її економічному розвитку.

Країна має формувати більш ефективно свій власний імідж і говорити про те, що вона не просто не є іншою Росією, як це часто говорять російські ліберали, а говорити, що вона є Україною», – поділився своїми судженнями Євген Магда.

[dyvys_blockqoute text="

Проблема якою у сприйнятті багатьох європейців полягає у тому, що тривалість історії українського народу набагато більша, ніж тривалість української держави.

Але це не єдиний випадок на європейській карті. Нам потрібно боротися за свою історію шляхом не лише піднесення історичних персонажів, а й шляхом загортання історичних подій у яскраву прийнятну оболонку,

" author="Євген Магда"]

Читайте також: Росія не намагатиметься повністю окупувати Україну, – політолог

У своїй книзі політолог наголошує, що  завдання Росії у протистоянні з Україною не так захопити територію, як максимально залякати, поробити у душах зневіру і вимагати максимального руху до порозуміння з Росією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: