«Карпати» представили три нові варіанти ігрової форми (фото, відео)

432769

Вчора, 28 березня, відбулася довгоочікувана презентація форми ФК «Карпати» Львів.

Вчора, 28 березня,  відбулася довгоочікувана презентація форми ФК «Карпати» Львів.

Першими три комплекти форми на власні очі, крім футболістів та тренерів, побачили переможці карпатівських конкурсів, найвідданіші фанати команди, журналісти та активні користувачі «зелено-білих» соцмереж.

Перший варіант форми представляє собою стилізовану білу футболку із пересічними сірими смугами та зображенням найвідоміших символів міста Львова – Оперного театру, Домініканського собору, Чорної кам’яниці, міської ратуші, порохової вежі, площі Ринок та Церкви святого Андрія.

Другий комплект форми демонструє те, що львівські «Карпати» представляють не лише місто, а всю Галичину. Як ми знаємо, неодмінним елементом національної культури є традиційна українська вишиванка, а найвідомішим візерунком традиційної галицької вишивки вважається «галицька зірка». Дизайнерам вдалося перенести візерунок галицької зірки на ігрову футболку.

У свою чергу, третя форма стала для усіх абсолютним сюрпризом. Уперше в своїй історії львівські «Карпати» презентували екіпіровку у золотисто-сонячних барвах, які віддавна символізують достаток, стабільність, упевненість у власних силах. Це колір гордого лева, який зображений на карпатівському гербі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: