Львів'ян запрошують до участі в експерименті та прожити тиждень, створюючи мінімум сміття

17dbf10822177d055dd4e12f3a16ef8b-e1489155919877

Zero Waste Lviv та Інститут міста запрошують мешканців та гостей Львова до участі в експерименті - пізнати альтернативи звичним практикам: «купи - використай - викинь» та спробувати прожити тиждень створюючи мінімум сміття.

Понад 90% сміттєвого кошика - це ресурси, викинуті на марне. Якою може бути їх краща доля? Яким стане місто, якщо 280 кг сміття на особу на рік перетворяться у 28 кг або й менше? Які особисті практики та способи співжиття львів'ян можуть створити культуру Zero Waste у місті та від кого нам корисно повчитись? Відповіді на ці запитання пошукаємо разом впродовж тижневого експерименту - від 3 до 10 квітня.

Експеримент є грою з моментами імпровізації. Учасникам пропонуються щоденні виклики та поради, втім вони самі вибирають, що саме робити та мають безліч можливостей для власної творчості, обміну досвідом та співпраці. За тиждень вони вивчать одноразовий світ свого життя, випробують власний набір для побуту згідно Zero Waste, дізнаються ефективно сортувати вторсировину, розумно використовувати залишки їжі та пізнають можливості творчого перетворення старих речей. Також буде ZW пікнік, показ фільму, майстерні з апсайклінгу та сюрпризи. А головне - доступ до кращого світового та місцевого досвіду життя згідно з принципами Zero Waste.

Експеримент буде відбуватись форматі Facebook події та живих зустрічей. Реєстрація відкрита для всіх мешканців та гостей міста, які прагнуть перетворити сміття у джерело творчих рішень.

Взяти участь:

Долучайтесь до події та реєструйтесь для участі в експерименті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: