Люди, причетні до оборудок з комунальним майном, руйнують архітектуру в центрі Львова, – Пайонкевич

У центрі Львова відбувається руйнування пам’яток архітектури.

Про це під час прес-конференції розповіла начальник управління охорони історичного середовища Львівської міськради Лілія Онищенко, передає кореспондент ІА Дивись.info

За її словами? йдеться зокрема про об’єкти на вул. Вірменській, 30, вул. Крушельницької, 25 та вул. Фредра, 7.«На вул. Фредра нещодавно замість вікна влаштували дверні прорізи і поставили пластикові вікна. Ці приміщення були придбані, але перепродані, попри те, що були відкриті кримінальні провадження. Щодо вул. Вірменської, 30 теж змінився власник. Сьогодні у Галицькому районному суді Львова має бути засідання щодо пам’ятки на вул. Фредра, 7», – розповіла Лілія Онищенко.

«Йдеться про незаконне руйнування пам’яток культурної спадщини. Майно було придбано у цілком законний спосіб і особи без отримання дозвільних документів здійснюють перепланування. При наявності рішень судів про заборону вчинення будь-яких дій – продовжують роботу. Прізвища ті ж самі, що у справі про незаконну приватизацію комунального майна», – додала начальник юридичного департаменту Гелена Пайонкевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: