Машина насмерть збила пішохода

На автодорозі Львів–Івано-Франківськ машина насмерть збила пішохода, який переходив проїжджу частину поза межами пішохідного переходу.

 

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2104» скоїв наїзд на 60-річного жителя Пустомитівського району, який переходив проїжджу частину поза межами пішохідного переходу.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 березня о 22.35 на автодорозі Львів – Івано-Франківськ поблизу села Шоломинь, Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2104», 43-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, 60-річного жителя одного з сіл Пустомитівського району, який переходив проїжджу частину поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок отриманих травм пішохід помер на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: